T.V. Afferden

 
Wie is tennisvereniging Afferden?
Tennisvereniging Afferden (TVA) is opgericht op 1 februari 1982.
 
Sinds 8 april 1985 spelen we op Sportpark 't Zand waar we de beschikking hebben over 4 kunstgrasvelden, miniveld en een oefenmuur.
 
Tennisvereniging Afferden is een sportieve club voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Binnen onze club worden diverse gezelligheidstoernooien georganiseerd, maar kan er natuurlijk ook in competitieverband worden gespeeld. Wil je tennisles volgen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheid. Verder kun je deelnemen aan toernooien en competities.
Het voordeel van tennis is dat je zo fanatiek kunt zijn als je zelf wilt! Je kunt wedstrijden spelen of gewoon gezellig iedere week een balletje slaan. Dat is nu het leuke aan onze vereniging, iedereen kan op zijn eigen manier invulling geven aan lekker sportief bezig zijn. Zelf het tijdstip van tennissen bepalen, zelf bepalen aan welke toernooien je deelneemt. Dus voor iedereen wat wils!!
 
Wat houdt het lidmaatschap in ed
Je kunt elke dag van de week gebruik maken van de banen van 8.00 uur t/m 23.00 uur. Activiteiten zoals tennisles, toernooien e.d. hebben wel voorrang op vrij spelen. In principe kan iedereen lid worden, echter door de tennisleraar wordt geadviseerd om kinderen pas vanaf circa 7 jaar te laten tennissen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 531 241

Address

Hengeland 12a
5851 EA Afferden